Samsung: Sklopivi telefoni će postati novi standard


Predsednik Samsung Mobilea, Roh Tae-moon, očekuje da će prodaja njihove sklopive Galaxy Z serije telefona nadmašiti popularnu Galaxy S seriju za svega tri godine i tako postati novi standard na tržištu.

"Do 2025. godine, sklopivi telefoni će činiti više od 50 posto Samsung-ovih ukupnih isporuka premium uređaja te će postati novi standard pametnih telefona", tvrdi Roh.

Kako prenosi Android Authority, to znači da bi Samsung u budućnosti mogao svoje sklopive telefone učiniti još pristupačnijima, kako bi se njihov udeo na tržištu dodatno povećao. Kompanija je, podsetimo, nedavno predstavila nove sklopive telefone - Galaxy Z Fold 4 za kojeg je potrebno izdvojiti pozamašnu svotu novca te nešto pristupačniji Z Flip 4.

Inače, još u julu se pisalo da je Samsung-ova prodaja sklopivih telefona prošle godine porasla za čak 300 posto u poređenju sa 2020. godinom. Roh je tada otkrio kako je kompanija prodala gotovo 10 miliona svojih sklopivih telefona te je lično pohvalio Galaxy Z Flip 3 kojeg je izabralo čak 70 posto korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.