Snapchat već skupio više od milion pretplatnika


Da li dolazi vreme u kojem ćemo početi da plaćamo korišćenje svih društvenih mreža? Na primeru Snap-a čini se kako bi uvođenje mesečne pretplate mogao biti novi i dodatni izvor prihoda društvene mreže, a koji ne bi uticao na gubitak korisnika. Naime, korišćenje Snapchata u potpunosti je besplatno kao i do sada, no oni koji žele neke dodatne opcije, to moraju da plate.

Konkretno, u slučaju Snapchat-a, moraju platiti 3,99 dolara mesečno i, kako su pokazali podaci koje je objavio Snap, postoji veliki broj ljudi koji je spreman da plati taj mesečni iznos. Od kraja juna, kada je najavljen pretplatnički servis Snapchat Plus pa do danas, broj pretplatnika već je premašio milion.

U odnosu na korisnike koji se besplatno služe Snapchat-om, pretplatnicima su dostupne opcije poput promene ikone, mogućnosti da pogledaju ko je ponovno pogledao njihove storije, a od prošlog meseca imaju mogućnost korišćenja aplikacije i putem računara.

Snap je sada predstavio i dodatne opcije za pretplatnike, a posebno je zanimljiva opcija “prioritetnog odgovora” na objave popularnih korisnika i javnih osoba sa profilima na ovoj mreži, tzv. Snap Starsa. Odgovori pretplatnika na njihove objave više će se isticati u odnosu na ostale korisnike.

S obzirom na to da se Snap nalazi u prilično izazovnom razdoblju usporenog rasta te da se spominju i otkazi u kompaniji, jasno je kako investitori mogu biti jako zadovoljni s brojem pretplatnika koji će, kako Snap bude predstavljao nove opcije, sigurno rasti i dalje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.