YouTuber pretvorio Galaxy Z Fold 4 u - Windows Phone


Samsung je nedavno predstavio novu generaciju sklopivih telefona, među kojima je i Galaxy Z Fold 4. Reč je o uređaju koji već iz kutije dolazi sa brojnim funkcijama za produktivnost i multitasking, ali nekima Samsung-ov One UI interfejs očito nije po volji.

Jedan od takvih upravo je i YouTuber Mark Spurrell, koji je svoj Galaxy Z Fold 4 pretvorio u pravi Windows Phone. Preciznije, Spurell je pomoću dva Android pokretača i dodatnog podešavanja Bixby Routines programskog okvira, napravio da spoljni ekran njegovog Folda izgleda poput Windows Phone-a, a unutrašnji poput pravog Windows računara.

Spoljni ekran, dakle, ima prepoznatljive Windows Phone "pločice", koje su, kako Spurrell pokazuje u svom videu, poprilično prilagodljive. Mogu se na primer pomerati po ekranu, smanjiti ili povećati ili im pak promeniti ikone. Štaviše, YouTuber kaže da se mogu koristiti i brojne geste za brzi pristup pojedinim aplikacija, uključujući i kameru.

S druge strane, unutrašnji ekran uveliko liči na Windows 10. Tu je tako prepoznatljivi Microsoft-ov meni Start sa svim aplikacijama, alatna traka i widgeti za sat, kalendar i obaveštenja. Sve to, pokazuje Spurrell, može zameniti Samsung-ov One UI interfejs koji dolazi na novom Fold-u.

Međutim, iako ova izmena Galaxy Z Fold-a 4 izgleda poprilično zanimljivo, Spurrell ističe da ona nije savršena, posebno zbog toga što se telefon stalno prebacuje sa jednog pokretača na drugi. Ipak, kaže da je na kraju ispalo puno bolje nego što je očekivao.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.