Apple navodno planira da preimenuje svoj najjači model iPhone-a


Bloomberg-ov reporter i dugogodišnji Apple-ov analitičar, Mark Gurman, objavio je u svom recentnom Power On biltenu da Apple planira uvesti novi način imenovanja iPhone 15 serije telefona. Prema njegovim informacijama, nadolazeći Pro Max modeli postaće - Ultra.

"Na temelju Apple-ovih prethodnih odluka, možemo očekivati osveženi dizajn iPhone-a sledeće godine, što se poklapa sa prelaskom na USB-C i potencijalnom zamenom Pro Max modela sa Ultrom“, navodi Gurman.

Naime, prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine. Reč je, podsetimo, o iPhone-u 11 Pro Max-u, koji je doneo brojne novitete, uključujući treću kameru. Budući da proizvođači poput Xiaomi-ja i Samsung-a već duže vreme imaju Ultra modele, nije neobično da i Apple želi svoje najjače telefone okititi tim nazivom.

Iako iPhone 14 nije na tržištu ni mesec dana, sve je više glasina o iPhone-u 15. Osim navodnog preimenovanja Pro Max modela, analitičari predviđaju da bi Dynamic Island mogao da bude deo standardne opreme na svim modelima. Tu je i već spomenuti USB-C priključak, za kojeg Gurman kaže da ga je Apple već počeo testirati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.