Apple Watch Ultra preživeće ''kupanje'' sa ekserima i nekoliko udaraca čekićem


Apple Watch Ultra predstavljen je početkom septembra kao kompanijin prvi robusni sat, što je potaknulo brojne YouTubere da testiraju njegovu izdržljivost. Jedan od njih je i TechRax, koji je za testiranje koristio čekić i eksere.

Za početak, treba podsetiti da Apple Watch Ultra za robusnost ima brojne funkcije izdržljivosti. Tako se, na primer, može pohvaliti titanskim kućištem, zaslonom od safira i "štitnikom" za krunicu. Reč je, dakle, o robusnom satu u punom smislu reči, koji visoko cilja na pojedine Garminove i Suuntove modele.

Toga je svakako svestan i TechRax, pa ga je odmah nakon otpakivanja bacio na beton. Budući da je bilo reč o visini od otprilike 1.1 metar, kućište je "zaradilo" samo nekoliko ogrebotina, ali ništa oko čega bi korisnik robusnog sata trebao razbijati glavu. Nakon toga, stavio ga je u teglu punu eksera i dobro je protresao.

Osim što se Apple Watchu Ultri narukvica zaprljala, nije bilo značajnih oštećenja, pa mu je TechRax odlučio zadati nekoliko udaraca čekićem. Prošao je prvi, drugi i treći udarac, a satu nije bilo apsolutno ništa. Sve je funkcionisalo sasvim u redu, pa je YouTuber pojačao tempo te satu zadao još devet udaraca pre nego što je zakazao.

Na kraju, svakako je potrebno istaknuo kako je sto na kojem se testiranje obavljalo, puknuo pre robusnog Apple Watch-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.