Uređivanje objava na Twitter-u dostupno određenim korisnicima


Mogućnost uređivanja objava na Twitter-u je jedna od najtraženijih funkcija na društvenoj mreži. Na radost brojnih korisnika, Twitter se u aprilu oglasio da još od prošle radi na edit dugmetu, a sada su objavili i da ga službeno testiraju.

"Istina je: naš tim interno testira Edit Tweet funkciju. Test će u nadolazećim nedeljama biti proširen na Twitter Blue pretplatnike. S obzirom na to da je ovo naša najtraženija funkcija, hteli smo vas obavestiti o našem napretku i upozoriti vas da ćete moći da vidite da li je Tweet uređen, čak i ako niste u testnoj grupi", saopštili su iz Twitter-a.

Naime, prema objašnjenju na Twitter-ovom blogu, tweetovi će se moći uređivati nekoliko puta u 30 minuta nakon objave. Zahvaljujući posebnoj ikoni i tekstu "last edited" (poslednji put uređeno), korisnici će vrlo lako moći razaznati da li je objava uređena ili ne, a moći će videti i istoriju uređivanja.

"Vremensko ograničenje i istorija uređivanja igraju važnu ulogu. Pomažu u zaštiti integriteta razgovora i stvaraju javno dostupan zapis onoga što je rečeno", objašnjavaju iz Twitter-a.

Trenutno nije poznato kada će ova funkcija globalno postati dostupna za sve, no Twitter Blue pretplatnici će je već krajem meseca moći koristiti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.