Za korišćenje Fitbit uređaja biće potreban Google nalog


Korisnici će od sledeće godine za aktivaciju i korišćenje Fitbit uređaja, trebati da imaju Google nalog. Reč je o promeni koja dolazi više od godinu dana nakon Google-ove akvizicije Fitbit-a "teške" 2,1. milijardu dolara.

"Planiramo omogućiti upotrebu Fitbit-a sa Google nalogom negde 2023. godine. Google nalozi na Fitbit-u podržavaće niz pogodnosti za korisnike, uključujući jedinstvenu prijavu na Fitbit i druge Google-ove usluge, vodeću sigurnost računa u industriji, centralizovane kontrole privatnosti i više Google-ovih funkcija", stoji na stranici Fitbit-a.

Kompanija takođe ističe da će postojeći korisnici moći koristiti Fitbit naloge sve dok su oni podržani, odnosno do početka 2025. godine. Ako ih se pak odmah žele rešiti, dobiće opciju kojom će moći premestiti sve svoje postojeće podatke na Google nalog.

Osim toga, Fitbit dodaje i da će se Google pridržavati pravila koja su regulatori postavili za dovršetak akvizicije, stoga neće koristiti podatke o zdravlju korisnike za Google Oglase. Više informacija dostupno je na Fitbit by Google FAQ stranici.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.