4K videi ostaju dostupni za sve YouTube korisnike


YouTube je završio testiranje koje je ograničilo gledanje video zapisa u 4K (2160p) rezoluciji samo za korisnike njihove Premium pretplate.

"U potpunosti smo završili ovaj eksperiment. Gledaoci bi sada trebali da mogu da pristupe 4K rezoluciji bez Premium članstva", napisali su iz YouTube na Twitter-u, razveselivši tako mnoge korisnike bez pretplate.

Podsetimo, početkom oktobra osvanule su brojne objave na društvenim mrežama, koje prikazuju kako je opcija gledanja video zapisa na YouTube-u u 4K rezoluciji zaključana iza Premium pretplate. Budući da je reč o dosta kontroverznom potezu, žalbe korisnika nisu prestale da pristižu. Neki su, štaviše, tvrdili da ta odluka znači krah celog YouTube-a.

Iako YouTube nije objavio rezultate testiranja niti se dotaknuo nekih detalja koje bi mogli biti od koristi korisnicima, završetak ovog "eksperimenta" ne znači da gledanje video zapisa u 4K rezoluciji neće postati isključivo Premium opcija u budućnosti. Korisnicima se, stoga, preporučuje – uživajte dok možete.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.