iPhone 15 Ultra navodno sa kućištem od titanijuma?


Apple je nekoliko godina odlevao ultra trendu no ove su godine popustili i lansirali svoj prvi uređaj sa Ultra oznakom. Renomirani leakster sad najavljuje iPhone 15 Ultra, koji će biti Ultra po više osnova.

Prvi Ultra uređaj sa Apple logom na kraju je ispao Apple Watch Ultra – kompanijin najbolji smartwatch do sada. U poređenju svim dosadašnjim Apple Watch satovima, Apple Watch Ultra je veći, robusniji i otporniji, a namenjen je i roniocima.

Sledeći Ultra gadget iz Applea bi trebao da bude iPhone 15 Ultra, o kojem se šuška već neko vreme. Sad su se nakon što se iPhone 14 serija smestila na tržišta, glasine o iPhone 15 seriji intenzivirale.

Tako Bloomberg-ov Mark Gurman poznat po svojim proročanstvima o nadolazećim Apple proizvodima tvrdi da će vrh Apple-ove ponude sledeće biti iPhone 15 Ultra.

Tvrdi da će se on od ostatka iPhone 15 ekipe izdići i kućištem izrađenim od titanijuma. Pretpostavljamo da je pritom mislio na okvir kućišta. Naime, titanijum je značajno čvršći, izdržljiviji ali i lakši od nerđajućeg čelika kojeg imaju iPhone 14 Pro modeli.

Uz takav premium kvalitet izrade, Gurman najavljuje i 3nm pokretački čip i 256GB data memorije u baznom modelu. iPhone 15 Ultra po Gurmanu će biti i jedini sa periskopskom telefoto kamerom za ozbiljniji zum.

S obzirom da se pokazalo da Apple svoje iPhone značajnije unapređuje svake tri godine, ovaj iPhone 15 Ultra zvuči sasvim izgledno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.