Netflix-ov jeftini paket sa reklamama stiže u 12 zemalja


Dugo očekivani Netflix-ov pretplatnički paket sa reklamama, "Basic with Ads", službeno postaje dostupan za korisnike u 12 država – Australiji, Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Japanu, Južnoj Koreji, Meksiku, Španiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u.

"Ukratko, Basic with Ads je sve što ljudi vole kod Netflix-a, po nižoj ceni i sa nekoliko reklama između. Počevši od novembra, prijava će biti jednostavna – posetite Netflix.com i registrujte se sa svojom e-poštom i ličnim podacima", objašnjavaju iz Netflix-a.

Naime, korisnici će za 6,99 dolara mesečno moći gledati sadržaj u HD kvalitetu, a svakog sata će im se prikazivati oko 4 do 5 minuta reklama. Na početku, reklame će trajati između 15 i 30 sekundi te će se pojavljivati pre i tokom serija i filmova. Preuzimanje sadržaja za offline gledanje neće biti moguće.

Iz Netflix-a kažu da će većina njihove biblioteke sadržaja biti uključena u ovaj pretplatnički paket, izuzev pojedinih serija i filmova kojih neće biti zbog ograničenja licence. Na tome, kako kažu, aktivno rade, pa se očekuje da će korisnici jeftinog paketa uskoro imati – sve.

"Uvereni smo da sa Netflix-om od 6,99 dolara mesečno sada imamo cenu i paket za svakog korisnika. Iako je još vrlo rano, zadovoljni smo interesom potrošača i oglašivača", zaključuju iz Netflix-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.