Procureo Apple-ov interni dokument - Apple Watch 8 i Ultra imaju problem


Ni Apple nije svemoguć kad su u pitanju tajnovitost i čuvanje podataka pa je tako u javnost izišao njihov interni dokument. Spominju se problemi sa Apple Watch 8 i Apple Watch Ultra satovima.

Apple je uz iPhone 14 seriju predstavio i nove Apple Watch 8 satove, Apple Watch SE i po prvi put Apple Watch Ultra, namenjen najzahtevnijim korisnicima.

Novi Apple satovi obećavaju bolju autonomiju, preciznije praćenje zdravstvenih i fitness parametara, a Apple Watch Ultra je i pametni sat za ronioce.

Međutim prema procurelom internom dokumentu imaju problem sa mikrofonom, koji je ovde ključan za brojne funkcionalnosti. Navodi se da mikrofon na satovima serije Apple Watch 8 i Apple Watch Ultra nakon nekog vremena prestane da funkcioniše.

Kao posledica korisnici ostaju bez Siri asistenta sa kojim ne mogu da komuniciraju glasom. Isto tako sat ne može da snima zvučne beleške, a naravno ni telefonski pozivi bez mikrofona neće funkcionisati kako treba.

U tom se internom dokumentu ističe kako se ne radi o hardverskom problemu i da se kao privremeno rešenje preporučuje restartovanje sata.

Drugim rečima Apple radi na ažuriranju, koje će popraviti ove probleme.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.