Galaxy S23 navodno sa nikad svetlijim ekranom i nikad većim čitačem otisaka


Svaki dan smo bliže novoj Galaxy S23 seriji flaghsip telefona iz Samsung-a, a svakodnevno o njima saznajemo i nove stvari. Tako se sad saznaje da će Galaxy S23 serija dobiti nikad svetliji ekran i nikad veći i bolji ultrazvučni čitač otisaka.

Samsung-ova Galaxy S22 serija telefona, a pogotovo Galaxy S22 Ultra imaju izuzetno lepe AMOLED ekrane. Naročito se mogu pohvaliti izuzetno jakim osvetljenjem, koje ih čini prijatnim za korišćenje i na otvorenom.

Prema svežim neslužbenim informacijama, Galaxy S23 serija dobiće novi E6 LTPO 3.0 ekrane sa 120Hz stopom osveženja, ali i osvetljenjem koje ide sve do 2200 nita u maksimumu. Time će biti 200 nita svetliji od trenutno najsvetlijeg ekrana na tržištu onog na iPhone 14 Pro Max flagshipu.

To će telefonima Galaxy S23 serije u svakom slučaju dati bitnu prednost nad brojnim drugim telefonima u flagship segmentu.

Dalje, saznaje se i da će novi Galaxy S23 telefoni izgledno dobiti i nikad veći i bolji čitač otisaka ispod ekrana. Biće to najnoviji Qualcomm-ov 3D Sonic Max ultrazvučni čitač otisaka za implementaciju ispod ekrana.

Osim što je naprecizniji i najpouzdaniji do sada, ujedno je i površinom najveći. S površinom 200 x 300 mm deset je puta veći od aktuelnog čitača otisaka ispod ekrana Galaxy S21 Ultra i Galaxy S22 Ultra telefona.

Podržava i istovremeno skeniranje dva otisaka prsta za još viši nivo sigurnosti, a nudiće i pokretanje različitih aplikacija koje ćete povezati uz različite otiske.

Dodajmo još i da se priča da bi Galaxy S23 Ultra na leđa mogao dobiti i Samsung-ovu 200MP ISOCELL HP2 kameru, a možete računati i na Snapdragon 8 Gen2 pokretački čip sa podrškom za LPDDR5X RAM, UFS 4.0 data memoriju i još brži Wi-Fi 7.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.