Windows 11 Photos dobija integraciju za iCloud


Microsoft je ove nedelje započeo sa uvođenjem dugo očekivane iCloud integracije za Windows 11 Photos aplikaciju, koja bi korisnicima Apple-ovih uređaja značajno trebala olakšati prebacivanje fotografija i video zapisa na računare sa Microsoft-ovim operativnim sistemom.

"Nedavno ažurirana aplikacija Photos u Windows-u 11, pažljivo je osmišljena kako bi olakšala organizaciju vaše kolekcije fotografije, bez obzira odakle dolazi vaš sadržaj – telefona, kamere, iCloud-a ili OneDrive-a – pogledajte ih sve zajedno u jednoj galeriji", saopštili su iz Microsoft-a.

Za korišćenje ove mogućnosti, korisnici moraju preuzeti najnoviju verziju Windows Photos aplikacije sa Microsoft Store-a te preuzeti i prijaviti se u iCloud za Windows. Nakon toga, potrebno je odabrati opciju sinhronizacije fotografija, nakon čega će se one onda pojaviti na računaru.

Dakle, korisnici Apple-ovih uređaja sada mogu celu biblioteku iCloud fotografija i video zapisa preneti na Windows računar u svega nekoliko koraka. Iz Microsoft-a ističu kako će ta mogućnost biti dostupna svim korisnicima Windows-a 11 do kraja ovog meseca. Oni koji su još na "desetki", ostaće – zakinuti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.