iPhone 14 Pro Max ima problem sa ekranom


U proteklih par nedelja određeni broj korisnika iPhone 14 Pro Max telefona se požalio na čudnovate horizontalne linije koje se prikazuju na ekranu njihovih uređaja. Apple je svestan problema i obećava rešenje.

Korisnici Apple-ovog najskupljeg i najboljeg telefona – iPhone 14 Pro Max poslednjih nedelja se, uglavnom na Reddit-u žale na probleme sa ekranom.

Naime, pri uključivanju ekrana telefona nekima se prikazuju horizontalne linije, koje ukazuju na nekakav hardverski problem. Zanimljivo je što se to događa apsolutno nasumično i bez ikakvog pravila. Nekad se dogodi, a drugi put na. Nekad se prikaže samo jedna linija, a drugi put više njih.

Objavljena je i fotografija, koja jasno prikazuje linije na ekranu, u koje zaista ne želite gledati na telefonu ovog kalibra.

Jedan je redditor svoj iPhone 14 Pro Max odnio u Apple servis, u kojemu je dijagnostika pokazala da se ne radi o hardverskom problemu. Savetovan mu je reset na fabrička podešavanja. To niko baš ne voli, ali ga je on odradio, ipak, problem nije nestao.

Na iste probleme požalili su se i na Apple-ovim službenim stranicama podrške.

Ono što je u celoj priči zanimljivo je da su svi koji imaju ovaj problem svoj iPhone 14 Pro Max kupili tokom 12. meseca.

To zaista upućuje na neki hardverski problem i tiče se određene serije uređaja, ali u Apple-u tvrde da nije tako i da uskoro stiže softverska zakrpa, koja će taj problem rešiti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.