iOS 16.3 stiže sledeće nedelje, ispravlja bug sa ekranom iPhone 14 Pro modela


Apple sledeće nedelje u opticaj šalje službenu iOS 16.3 nadogradnju, koja donosi optimizacije i ispravak nekoliko bugova među kojima su i famozne horizontalne linije na ekranima iPhone 14 Pro i Pro Max modela.

Apple nastavlja u svojoj maniri i prati feedback svojih korisnika pa nadolazećim iOS 16.3 ažuiriranjem uklanja bug, koji pogađa određeni broj iPhone 14 Pro i Pro Max korisnika.

Podsetimo, neki su se požalili na čudnovate horizontalne linije koje se pojavljuju na ekranima tih uređaja prilikom uključivanja ekrana i restartovanja uređaja.

Dobra je vijest što se očito ipak ne radi o hardverskoj mani tih uređaja, mada je mnogima tako izgledalo.

Objašnjenje zašto i korisnici iPhone 14 i 14 Plus modela iskusili ovaj bug sasvim jasno leži u drugačijem panelu kojeg koriste. S druge strane nisu ni svi iPhone 14 Pro i Pro Max uređaji patili od ovog buga, što je puno teže objasniti.

Dalje, iOS 16.3 ispraviće i bug, koji je opet nekima, uzrokovao ne prikazivanje odabranog wallpapera na ekranu zaključavanja.

Isto tako, vraća se Home widget na ekranu zaključavanja,povučen sa iOS 16.2 ažuriranjem.

Ispravlja se i bug sa Siri asistentom, koji nije dobro reagovao na glasovne zahteve za reprodukcijom glazbe na telefonima i CarPlay-u.

Za kraj, iOS 16.3 ažuriranje očekuje se sledećeg utoraka ili srede kada će Apple pustiti i macOS Ventura 13.2 ažuriranje za svoje Mac računare.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.