iPhone 16 donosi potpuno ekran bez Dynamic Island-a i rupica?


Danas donosimo glasine u koje će objektivno biti teško poverovati, ali s obzirom na dinamiku razvoja industrije smartfona, ništa mnije nemoguće. Naime, pre par dana videli smo da će Apple na celu iPhone 15 seriju donijeti tzv. Dynamic Island, dakle ne samo na Pro modele kao u slučaju iPhone 14 serije, već i u osnovne modele na kojima je ostao famozni zub.

Sada stiže vest da će iPhone 16, dakle modeli koji će na tržište stići 2024. godine, možda doneti potpuno "slobodan" ekran, dakle, bez bilo kakvih rupica, zubi i sl. Razlog tome navodno je tehnologija koju je Apple uspeo razviti, a tiče se Face ID kamere koja bi se u iPhone-u 16 trebala nalaziti ispod ekrana, baš kao i neke selfie kamere na nekim Android uređajima koje postoje već danas.

Za sada nema neke konkretne potvrde da bi se to zaista moglo dogoditi, pogotovo imajući u vidu da Apple dizajn svakog novog iPhone-a zadržava barem tri godine. Ali, ukoliko ovu tehnologiju u nadolazećem razdoblju uspe razviti do nekog nivoa upotrebljivosti, nije isključeno da ćemo na jesen 2024. zaista ugledati iPhone sa takvim ekranom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.