iPhone SE odlazi u istoriju?


Iako je Apple-ov analitičar Ming-Chi Kuo u decembru objavio da Apple planira da odloži predstavljanje iPhone SE 4 modela za 2024. godinu, čini se da je brzo promenio mišljenje. Prema njegovim sadašnjim tvrdnjama, Apple je u potpunosti otkazao izbacivanje nove verzije svog najjeftinijeg iPhone-a.

"Lanac snadbevanja primio je uputstva od Apple-a koja pokazuju da su planovi proizvodnje i isporuke za iPhone SE 4 za 2024. godinu otkazani, a ne odloženi", navodi Kuo.

Kuo je, podsetimo, u decembru rekao da će Apple morati da preispita svoju strategiju i cene, jer bi sledeća generacija iPhone-a SE trebala da preuzme dizajn ekrana ostalih modela u njihovoj ponudi. Drugim rečima, povećali bi se troškovi proizvodnje, što bi na kraju dovelo do viših cena, pa novi SE više ne bi bio povoljan izbor za one koji žele nešto jeftinije da uđu u Apple-ov mobilni ekosistem.

Inače, četvrta generacija iPhone-a SE trebala je da ima dizajn iPhone-a XR iz 2018. godine, što je promena koju bi mnogi korisnici verovatno pozdravili, prvenstveno zbog notcha i Face ID-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.