Angry Birds odlazi sa Google Play Store-a


Loša vest stiže za sve ljubitelje Angry Birds-a. Originalna verzija mobilne video igre iz 2009. godine, Rovio Classics: Angry Birds, zauvek odlazi sa Google Play Store-a, označavajući tako kraj jedne ere.

"Pregledali smo poslovni slučaj Rovio Classics: Angry Birds igre i zbog njenog uticaja na naš širi portfolio igara, odlučili smo da više neće biti uvrštena u Google Play Store od 23. februara 2023. godine", objavio je Rovio, razvojni studio koji stoji iza Angry Birdsa.

Istaknuli su da će igru i dalje moći igrati svi oni koji su je preuzeli pre njenog službenog uklanjanja sa Google Play Store-a. Igra će se, naravno, moći nabaviti i na neke alternativne načine. Kreatori Angry Birds-a ističu da će je korisnici iPhone-a i dalje moći preuzeti na App Store-u, ali pod nazivom Red's First Flight.

"Shvatamo da su ovo tužne vesti za mnogobrojne obožavaoce, kao i za tim koji je napravio Rovio Classics: Angry Birds. Zahvalni smo svima koji su iskazali ljubav našem brendu i ovoj video igri od samih početaka", zaključuju kreatori Angry Birdsa.

Rovio u svom portfoliju igara još ima sledeće naslove:

- Angry Birds 2
- Angry Birds Dream Blast
- Angry Birds Friends
- Angry Birds Journey
- Angry Birds Reloaded
- Angry Birds Minecraft

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.