I Snapchat je dobio AI chatbota


Snapchat je predstavio My AI, svojeg AI chatbota kojeg pokreće najnovija verzija OpenAI-jevog ChatGPT-a, a koji će biti prikvačen na sam vrh chata unutar ove društvene mreže.

"Osim što svaki dan razgovaramo sa našim prijateljima i porodicom, velika je ideja da razgovaramo svaki dan sa veštačkom inteligencijom. To je nešto za šta smo dobro pozicionirani kao servis za slanje i primanje poruka", rekao je izvršni direktor Snap-a za The Verge, Evan Spiegel.

Naime, My AI u principu je verzija ChatGPT-a prilagođena Snapchat-u i njegovim korisnicima. Najveća razlika je ta što je ipak ograničeniji u odgovaranju, jer su ga zaposleni Snapa obučili da se pridržava njihovih smernica o privatnosti i bezbednosti te da ne daje odgovore koji uključuju psovke, nasilje, seksualno eksplicitan sadržaj i slično.

Budući da Snapchat najviše koriste školarci i studenti, My AI lišen je mogućnosti pisanja eseja. Treba napomenuti kako je korišćenje ovog AI chatbota trenutno moguće samo uz plaćanje pretplate na Snapchat Plus, ali Spiegel kaže da će ga uskoro svi moći koristiti u potpunosti besplatno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.