Video pozivi na WhatsApp-u za iOS dobijaju korisnu funkciju


Funkcija "slika-u-slici" (picture-in-picture) već duže vreme imaju mnoge aplikacije, a sada je konačno dobijaju i video pozivi u WhatsApp aplikaciji za iOS. Kako prenosi 9to5Mac, reč je o funkciji koju su beta korisnici imali priliku da testiraju još u decembru prošle godine.

Naime, funkcija "slika-u-slici" omogućava korisnicima iPhone-a da tokom video poziva otvore i koriste neku drugu aplikaciju, baš kao što je to slučaj na FaceTime-u. Kako bi je mogli koristiti, potrebno je ažurirati WhatsApp za iOS na najnoviju verziju 23.3.77.

Ažuriranje WhatsApp-a za iOS donosi još neke novitete, poput mogućnosti dodavanja opisa pri slanju dokumenata, više opcija kod postavljanja teme grupnih razgovora i mogućnost izrade personalizovanih avatara koji se mogu koristiti kao nalepnice ili profilna fotografija.

Podsećamo da je WhatsApp početkom meseca dobio mnoštvo novih funkcija. Na primer, korisnici uz običan, tekstualni status mogu postaviti i onaj glasovni, a na statuse svojih prijatelja mogu odgovarati emojijima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.