Apple podiže cene zamene baterija za iPhone


Poznato je da su popravke iPhone telefona koji nisu pod garancijom prilično skupe, a sada će postati još skuplje. Prema informaciji koju donosi CultOfMac, Apple sada naplaćuje 89 dolara (83,56 evra) za zamenu baterija za sve iPhone-ove koji više nisu pokriveni garancijom, što je 20 dolara više u odnosu na donedavnu cenu.

Za sada nije poznato hoće li i kada ovlašćeni servisi za iPhone u Srbiji podići cene zamene baterija, ali verujemo da će sigurno poskupeti, s obzirom da danas sve poskupljuje.

Takođe mislimo da će mnogi vlasnici starijih iPhone-ova sada imati dodatni razlog da dobro razmisle isplati li im se uopšte da servisiraju stari telefon ili bi im bilo pametnije da kupe novi.

Treba naglasiti da oni korisnici koji su doplatili Apple Care+ program, imaju posebne cene, pa će oni na primer zamenu baterije iPhone-a 13 dobiti besplatno, dakako pod uslovom da nisu sami oštetili uređaj jer u tom slučaju gube garanciju.

"Pregledaćemo vaš proizvod kada ga primimo i potvrditi troškove usluge. Ako vaš iPhone ima bilo kakvo oštećenje koje onemogućava zamenu baterije, poput napuknutog ekrana, taj problem će se morati rešiti pre zamene baterije. U nekim slučajevima može postojati trošak povezan sa popravkom", objašnjava Apple.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.