iPhone 14 i iPhone 14 Plus od sada i u žutoj boji


Najnoviji dodatak Apple-ovoj ponudi telefona je – iPhone 14 u žutoj boji. Dodatkom nove nijanse, koju opisuju kao "prekrasnom žutom", osnovni modeli iPhone-a 14 biće dostupni u ukupno šest boja. Ponovimo, one su ponoćno crna, zvezdano bela, crvena iz linije (PRODUCT)RED, plava, ljubičasta i sada nova – žuta.

Novu su boju dobili samo osnovni modeli, dakle iPhone 14 i iPhone 14 Plus, dok se Pro varijante i dalje prodaju u četiri inicijalno lansirane boje – tamnoljubičastoj, zlatnoj, srebrnoj i svemirski crnoj.

Sve ostalo što znamo o iPhone-u 14 ostaje kako jeste: od Super Retina XDR OLED ekrana, preko sistema 12-megapikselnih kamera, pa do procesora A15 Bionic, istih onih ugrađenih u prethodnu generaciju, iPhone 13.

Svi oni koji su željno očekivali baš žuti iPhone kako bi se počastili ovoga proleća, moći će to učiniti po istoj ceni kao i sa dosadašnjim bojama iPhone-a 14. Prednarudžbine će u Evropi biti otvorene ovoga petka, 10. marta, dok će isporuke i prodaja u prodavnicama započeti narednoga utorka, 14. marta.

Apple je istodobno najavio i četiri nove varijante sopstvenih službenih silikonskih maskica: žutu, maslinastu, nebesko plavu i ljubičastu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.