Nokia se vraća u svet flagshipa sa modelom Magic Max


Nokia je na nedavno održanom Mobile World Congress-u najavila dva telefona, a model Magic Max će se takmičiti sa ostalim flagshipima na tržištu.

Otkako je u vlasništvu kompanije HMD Global, Nokia je na tržištu prisutna sa Android telefonima iz srednjeg ranga, prošlog meseca je promenila logotip, a sada je na MWC-u najavila dva nova smartphonea, C99 i Magic Max.

Međutim, posebnu pažnju privlači flagship Magic Max, koji će pokretati Snapdragon 8 Gen 2 procesor uparen sa 8, 12 ili 16 GB RAM-a, odnosno 256 ili 512 GB interne memorije. Koristiće operativni sistem Android 13, a očekuje se da će imati 6,7-inčni AMOLED erkan frekvencije osvežavanje od 120Hz.

Nazad će se nalazii tri kamere, glavna od 144 MP, ultraširoka od 64 i telephoto od 48 MP. Uređaj bi trebala napajati baterija kapaciteta 7.950 mAh, koja će se pouniti putem 180W brzog punjača za kratko vreme.

Početna cena modela Magic Max će iznositi oko 550 dolara, što će mu biti prednost u odnosu na ostale flagshipe koji koštaju najmanje 800 ili 900 dolara.

Tačan datum dolaska na tržište pomenutog smartphonea za sada nije poznat, ali se očekuje uskoro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.