Google nasumično poslao novac korisnicima Pixel-a


Korisnici Pixel mobilnih uređaja na subredditu specijalizovanom za ovu vrstu telefona, prijavljuju da su od strane Google-a slučajno dobili novac putem usluge Wallet. Neki korisnici su dobili nekoliko desetina dolara, dok su drugi dobili i do četiri cifre.

Jedan korisnik je napisao da je dobio gotovo 100 dolara u šest različitih novčanih nagrada za "dogfooding" probnu verziju Google Pay-a, što označava testiranje novorazvijenog proizvoda ili usluge pre nego što se stavi na raspolaganje ostalim korisnicima. Nakon ovog posta, mnogi korisnici su se javljali i prijavljivali da su i oni dobili neplaniranu uplatu na svoj Google Wallet.

Neki korisnici smatraju da je Google trebao da pošalje novac svojim zaposlenima, a ne nasumičnim korisnicima. Drugi su mišljenja da je Google napravio grešku, jer je novac poslat korisnicima koji nisu bili uključeni u testiranje.

Jedan korisnik je komentarisao da je razgovarao sa Google-om kada je počeo da dobija novac, i da su mu rekli da su svesni problema i da će to biti rešeno u roku od 48 sati. To ukazuje na to da je Google napravio grešku i da su svesni problema.

Google je obavestio da će povući novac sa računa "oštećenih" korisnika, ali ako to ne uspeju, korisnici će moći da zadrže dobijeni novac.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.