Nestajuće poruke na WhatsApp-u dobijaju korisnu funkciju


WhatsApp, popularna platforma za razmenu poruka, uvodi novu funkcionalnost pod nazivom "Keep in Chat" koja će korisnicima omogućiti da sačuvaju poruke koje nestaju u posebnom odeljku. Ova nova funkcija je slična onoj koja postoji na Snapchat-u i ima za cilj da korisnicima olakša pristup i skladištenje važnih informacija koje su razmenjene u WhatsApp razgovorima.

WhatsApp korisnici će moći da sačuvaju nestajanje poruka pomoću funkcije "Keep in Chat" kako bi uvek mogli da im pristupe, ali samo uz saglasnost pošiljaoca. To znači da će korisnik morati da zatraži dozvolu od pošiljaoca da bi mogao da sačuva poruku. Kada korisnik zatraži dozvolu, pošiljalac će biti obavešten da je neko pokušao da sačuva poruku i imaće pravo da stavi veto na tu odluku. Ako pošiljalac odluči da drugi ne mogu da sačuvaju svoje poruke, oni imaju konačnu odluku i poruka će nestati onako kako je postavljena.

Pored toga, sačuvane poruke će biti označene ikonom obeleživača i može im se pristupiti u posebnom odeljku "Sačuvane poruke" u okviru aplikacije. To znači da će korisnici moći da pristupe sačuvanim porukama bez potrebe da pretražuju celu istoriju razgovora. Ova nova funkcija biće dostupna svim WhatsApp korisnicima u narednim nedeljama.

Važno je napomenuti da korisnici i dalje mogu da biraju da li žele da koriste poruke koje nestaju ili ne. Od 2020. godine, WhatsApp korisnici mogu da šalju poruke koje nestaju iz razgovora nakon određenog vremenskog perioda. Trenutno je u aplikaciji moguće odabrati da poruke nestanu posle 24 sata, sedam i 90 dana. Ovo je korisno za korisnike koji žele da obezbede automatsko brisanje poruka iz razgovora nakon određenog vremenskog perioda. Međutim, sa novom funkcijom "Keep in Chat", korisnici će moći da uživaju u prednostima nestajanja poruka uz zadržavanje važnih informacija koje bi inače bile izbrisane.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.