Snapchat-ov AI chatbot je dostupan svima


Snapchat je objavio da će njihov My AI chatbot biti dostupan svim Snapchat korisnicima širom sveta, što je velika vest za ljubitelje ove popularne mobilne aplikacije. Moj AI je razvijen u saradnji sa OpenAI i koristi GPT tehnologiju za razumevanje korisničkih upita i reagovanje na način koji podseća na razgovor sa prijateljem. Ova chatbot tehnologija, koja se sve više širi među korisnicima različitih mobilnih aplikacija, obično je isključiva za određene pretplatnike ili korisnike, ali Snapchat je odlučio da Moj AI učini dostupnim svim korisnicima aplikacije.

Snapchat je dodao i još neke zanimljive funkcije koje su dostupne samo Snapchat+ pretplatnicima. Na primer, kada korisnik pošalje Snep tikve, moj AI bi mogao da odgovori fotografijom supe od bundeve. Da bi se sprečilo zlostavljanje, postoje pravila koja zabranjuju pornografiju i golotinju u seksualnom kontekstu. Moj AI će takođe uzeti u obzir starost korisnika kako bi njegovi odgovori bili adekvatni.

Snapchat je takođe omogućio korisnicima da dodaju Bitmoji avatare u chatbot i daju mu ime. To omogućava korisnicima da izgrade svoje virtuelne pratioce i da svoje chatbot iskustvo učini još personalizovanijim. Moj AI će imati iskru pored svog imena u grupnim razgovorima da je razlikuje od osobe, tako da ne morate da brinete da će neko pomisliti da je stekao novog prijatelja. Sve u svemu, ova nova funkcija My AI predstavlja veliki korak napred za Snapchat i za chatbot tehnologiju uopšteno.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.