WhatsApp radi na funkciji editovanja poruka


WhatsApp vredno radi na svom unapređivanju, a nova funkcija koju će korisnici dobiti jeste editovanje, odnosno uređivanje poslatih poruka.

Baš kao što je slučaj sa izbrisanim porukama, editovane poruke će se prikazivati sa oznakom "edited" svim učesnicima chata. Prvobitno se pojavila informacija da WhatsApp radi na opciji koja je namenjena Android-u i iOS-u, no najnoviji izveštaj govori da je "bliža" Appleo-vom operativnom sistemu.

WhatsApp za beta verziju iOS 23.6.0.74 na aplikaciji TestFlight sada prikazuje upozorenje za editovane poruke. Ovo upozorenje vide svi učesnici chata koji će znati da je prouka promenjena.

Novi izveštaj je potvrdio ranije glasine da će WhatsApp omogućiti korisnicima da edituju poruke u periodu od 15 minuta nakon što ih pošalju.

WhatsApp takođe razvija i funkciju Audio Chat, koja će se verovatno pojaviti u chat prozoru korisnika. O njenoj funkcionalnosti za sada nema detalja, ali s obzirom da je uočena u WhatsApp-u za Android betu, verovatno je u pripremi i za iOS.

Popularna aplikacija je nedavno uvela dve nove mogućnosti za grupe. Jedna omogućava administratorima grupe da odluče ko se može pridružiti, dok druga pomaže korisnicima da traže određenu grupu u moru drugih tako što će im omogućiti da pretražuju ime bilo kojeg kontakta i vide grupe koje su im zajedničke.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.