Apple iPhone 15 Pro Max stiže sa osveženim dizajnom kamere


Apple se priprema za lansiranje nove iPhone 15 serije kasnije ove godine. Međutim, pre nego što se telefoni pojave na tržištu, već smo imali brojne glasine i procurele informacije u vezi sa ovim nadolazećim uređajima. Sada najnoviji izveštaj otkriva neke od ažuriranih dizajnerskih elemenata.

Prema informacijama sa Twitter-a koje je podelio insajder @Unknownz21, čini se da gigant sa sedištem u Cupertinu planira da napravi male promene u dizajnu zadnjeg dela iPhone 15 Pro Max modela. Procurelo je da će brend osvežiti modul kamere na zadnjem delu. iPhone 15 Pro Max će imati nov raspored senzora kamere koji će takođe uključivati i novo periskopsko sočivo kamere.

Ovaj novi senzor će dodati mogućnost uveličavanja na novim iPhone-ima. Međutim, ovi novi senzori će biti ekskluzivni za Pro modele više klase. Pored toga, ovi novi senzori će, prema navodima, omogućiti optički zoom od 5x ili 6x. Promene u rasporedu modula zadnje kamere se navodno prave kako bi se omogućilo smeštanje ovog novog senzora. Sa druge strane, očekuje se da će povoljniji iPhone 15 i iPhone 15 Plus stići sa kamerom od 48 megapiksela koju smo videli na prošlogodišnjim iPhone 14 Pro modelima.

Novi raspored će imati zamenu mesta širokougaonog sočiva i telefoto kamere na modulu zadnje kamere. Za one koji nisu upoznati, kamera između blica i LiDAR senzora je ona koja ima novo periskopsko sočivo na modelu iPhone 15 Pro Max. Raspored se menja zbog novijeg hardvera koji treba da se smesti u modul.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.