Galaxy S22 sledećeg meseca dobija aplikaciju za unapređivanje fotografija


Samsung je gotovo završio razvoj aplikacije Galaxy Enhance-X za seriju Galaxy S22. U slučaju da ste propustili vest, aplikacija je debitovala za seriju Galaxy S23 prošlog meseca, a Samsung je rekao da želi postepeno da je učini dostupnom i starijim telefonima. Nisu otkrili tačan vremenski okvir, ali je moguće da će se aplikacija uskoro pojaviti na flagship telefonima iz 2022. godine.

Moderator foruma Samsung Community, koji je zadužen za ažuriranja kamere na Galaxy uređajima, juče je potvrdio da je aplikacija Enhance-X za Galaxy S22 gotovo završena i mogla bi biti dostupna za 2-3 nedelje od sada. Ipak, raspored još nije konačan, i više detalja će biti objavljeno kada kompanija bude spremna da lansira aplikaciju.

Kao što je objašnjeno prošlog meseca, aplikacija Galaxy Enhance-X je slična ugrađenoj funkciji Photo Remastering koju već imate u aplikaciji Galerija na vašem Galaxy S22 telefonu. Aplikacija koristi veštačku inteligenciju za ispravljanje nedostataka kao što su zamućenost, šum i gubitak detalja, ali nudi više alata i bolju kontrolu nad ovim parametrima u poređenju sa standardnom funkcijom Photo Remastering.

Aplikacija Galaxy Enhance-X može se takođe koristiti za podešavanje karakteristika portreta, od glatkoće kože do boje tona, veličine očiju i konture vilice. To je aplikacija za unapređenje fotografija koja koristi veštačku inteligenciju i može transformisati vaše fotografije bez potrebe za naprednim znanjem o uređivanju fotografija. I na sreću, neće ostati ekskluzivna samo za najnovije flagship telefone.

Za korisnike Galaxy S23, aplikacija je već dostupna putem Galaxy Store-a. Teži oko 85 MB i trenutno je u beta fazi razvoja. Galaxy S22 bi mogao dobiti Enhance-X aplikaciju sledećeg meseca, a Samsung je možda spremio i planove za njeno uvođenje na druge telefone uskoro. Međutim, još nije jasno da li će ovi stariji telefoni dobiti beta verziju aplikacije kao što je to bio slučaj sa Galaxy S23 ili je Samsung spreman da okonča beta period i šire je lansira.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.