Google Bard uskoro dostupan u 180 zemalja


Google Bard, dugoočekivana alternativa popularnom ChatGPT-u, juče je izašla iz faze beta testiranja i uskoro će biti dostupna u 180 zemalja bez liste čekanja. Trenutno je dostupna samo na engleskom jeziku, ali se očekuje da će uskoro biti implementirano još 40 jezika.

Iako se pretpostavljalo da će Bard biti samostalna aplikacija za Android, on će se zapravo fokusirati na web. Ono što će ga izdvojiti od drugih je integracija u postojeće Google aplikacije i servise kao što su Gmail, Docs, Calendar i slično.

Jedna od razlika u odnosu na ChatGPT je interfejs koje će odmah nuditi multimedijalni sadržaj u odgovorima. Zahvaljujući obimnom skupu informacija koje je Google prikupio sa interneta u poslednjih 25 godina, očekuje se da će Bard pružati sveobuhvatnije odgovore, posebno kada je reč o svetskim događajima.

Korisnicima će takođe biti omogućeno postavljanje vizuelnih pitanja Bardu. Konkretno, moći će mu poslati sliku, a on će im odgovoriti o čemu se radi. Takođe, na zahtev korisnika, Bard će moći dodati tekst ili čak kreirati meme.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.