Google briše sve naloge neaktivne više od dve godine


Google je juče objavio nova pravila za neaktivne naloge na svojim službenim stranicama. Prema tim pravilima, počevši od decembra, Google će početi da briše sve naloge koji nisu bili korišćeni u periodu od dve godine.

Ovo pravilo se odnosi na sve Google usluge, uključujući Gmail, Google Photos, YouTube, Google Calendar, Google Drive i sve ostale servise koji su povezani sa neaktivnim nalogom. Ako imate neki rezervni ili skriveni račun koji niste koristili duže vreme, preporučuje se da ga posetite i obnovite podatke kako biste reaktivirali nalog i sprečili gubitak važnih informacija.

Ova mera je uvedena iz bezbednosnih razloga, posebno zbog nedavne mogućnosti prijave na nalog bez korišćenja lozinke, već putem sigurnosnog koda. Google želi osigurati da neaktivni nalozi ne predstavljaju potencijalnu pretnju za bezbednost korisnika i sprečiti neovlašćen pristup tim nalozima.

Ove promene u pravilima odnose se na sve korisnike Google usluga, pa je važno biti svestan ove politike kako biste očuvali pristup svom Google nalogu i sačuvali važne informacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.