iPhone 16 Pro Max na renderu pored iPhone 15 Pro Max?


Porodica iPhone 15 trebala bi da stigne ovog jeseni. Do tada ima još nekoliko meseci. Ipak, danas prvi put dobijamo uvid u iPhone 16 Pro Max, koji se očekuje da će biti lansiran u jesen 2024. Iako se široko spekuliše da će se Apple ove godine držati brendiranja Pro Max, izgleda da postoji šansa da se to promeni naredne godine, kada bismo mogli videti iPhone 16 Ultra kao zamenu za iPhone 15 Pro Max.

Renderi su bazirani na CAD-u i prikazuju iPhone 15 Pro Max i iPhone 16 Pro Max / Ultra jedan pored drugog. Na taj način možete jasno vizualizovati povećanje veličine iPhone 16 Ultra, o čemu se nedavno spekuliše.

Ekran veličine 6,9 inča biće mnogo više uspravan nego širok, ali ipak će biti širi - procenjuje se da će širina iPhone 15 Pro Max-a biti 76,7 mm, dok će iPhone 16 Ultra navodno imati širinu od 77,2 mm.

Navodno, iPhone 15 Pro Max će biti visok oko 159,8 mm, dok će njegov naslednik porasti na 165 mm. To je prilično značajna promena, posebno za Apple, kompaniju koja je inače poznata po konzervativnom pristupu takvim stvarima. Manji iPhone 16 Pro će takođe porasti u odnosu na iPhone 15 Pro, ali barem za to postoji dobro opravdanje - imaće periskopski zoom objektiv, barem prema navodima.

S druge strane, iPhone 15 Pro Max već ima prostora za periskopski zoom objektiv u svom kućištu, pa nije jasno zašto iPhone 16 Pro Max mora biti još veći. Naravno, ovo je vrlo rano u ciklusu glasina - lansiranje iPhone 16 porodice je još oko 14 meseci udaljeno - tako da ne sumnjamo da će u budućnosti biti dostupne više informacija.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.