Nothing Phone (2) stiže već u julu


Carl Pei, osnivač kompanije Nothing, potvrdio je nekoliko novih detalja o nadolazećem telefonu Nothing Phone (2) u intervjuu za Forbes. Najvažnije, otkriven je prozor za datum lansiranja Nothing Phone (2). Telefon će navodno biti lansiran negde u julu ove godine - istog meseca kada se očekuje da Samsung lansira nove preklopne telefone.

Intervju takođe otkriva da će se Nothing Phone (2) istovremeno lansirati širom sveta, pri čemu će telefon biti pušten u prodaju u Sjedinjenim Američkim Državama istovremeno kao i u drugim zemljama.

Takođe je potvrđena i veličina baterije, koja će biti 4.700 mAh. To je nešto manje od 5.000 mAh baterija koje se nalaze u Samsung Galaxy S23 Ultra i Google Pixel 7 Pro telefonima, ali i dalje je dovoljno velika snaga baterije, u poređenju sa 4.500 mAh baterijom na Phone (1).

Ranije je Nothing potvrdio da će Phone (2) biti pokretan Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetom, što bi trebalo da pomogne bateriji da traje duže.

Pored toga, intervju takođe spominje da je Nothing prodao oko 750.000 jedinica svog prvog telefona, i da ima oko 3-4 puta više korisnika koji prelaze sa iPhone-a na Nothing u poređenju sa drugim brendovima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.