Ova firma vam plaća 1000$ da skrolujete po TikTok-u


Agencija za influenser marketing iskorišćava ljubav korisnika društvenih mreža prema TikTok-u i nudi izvanrednu poslovnu priliku koja će korisnicima plaćati da beskrajno skroluju po TikTok-u.

Ubiquitous, kompanija koja pomaže brendovima da rastu putem influencer marketing kampanja, otvorila je prijave za svoj "TikTok Watching Job 2.0" koji će isplatiti tri uspešna kandidata sa 100 dolara po satu za 10 sati neprekidnog skrolovanja TikTok-a kako bi im pomogli da otkriju "nove trendove u nastajanju".

Prijava traži od kandidata da se pretplate na Ubiquitous-ov YouTube kanal, popune formular sa objašnjenjem od 50-100 reči zašto bi trebali dobiti posao, i opcionalno objave tvit o tome zašto zaslužuju posao. Tvit će kandidate staviti u prioritet za razmatranje.

Svi prijavljeni moraju biti stariji od 18 godina i upoznati sa platformom. Rok za prijavu je 31. maj 2023. godine.

U oktobru je Ubiquitous ponudio sličan program u kojem su dobitnici mogli zaraditi 50 dolara po satu za 12 sati na TikTok-u, uz druge pogodnosti u vidu poklon kartica, prema New York Post-u.

TikTok je brzo rastao poslednjih godina, udvostručivši svoju svetsku bazu korisnika sa 291,4 miliona na 655,9 miliona između 2019. i 2021. godine. Insider Intelligence procenjuje da će do 2025. godine dostići milijardu korisnika.

Analitičari Wall Street-a u istraživanju kompanije Bernstein Research su ranije uporedili zarazni format kratkih video sadržaja TikTok-a sa kokainom. Njegov format brzo je kopiran od strane drugih društvenih medijskih kompanija, uključujući uvođenje Reels-a na Instagram-u i Shorts-a na YouTube-u.

Ubiquitous nije odmah odgovorio na zahtev Business Insider-a za komentar o ovom poslu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.