Ovo su prvi detalji o OnePlus-u 12


OnePlus, kineska kompanija, nedavno je predstavila svoj flagship uređaj OnePlus 11 u januaru. Međutim, već se radi na njegovom nasledniku koji će, očekivano, biti nazvan OnePlus 12.

Prema novim procurilim informacijama od obično pouzdanog izvora, OnePlus 12 će biti lansiran u Kini u decembru. Važno je napomenuti da globalno lansiranje može uslediti nekoliko nedelja (ili meseci) kasnije.

Trenutno se uređaj nalazi u obliku inženjerskog uzorka, a u tom obliku poseduje Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipset, 6,7-inčni QHD OLED ekran sa osvežavanjem od 120 Hz i bateriju od 5000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 100W.

OnePlus 12 ima tri zadnje kamere: glavna kamera od 50 MP, ultraširoka kamera od 50 MP i periskopska telefoto kamera od 64 MP, što će biti prvi put u OnePlus liniji, iako već viđeno kod matične kompanije Oppo. Pored toga, na prvi pogled ne izgleda da ima mnogo uzbudljivih hardverskih nadogradnji - ekran je iste veličine kao kod prethodnog modela, sa istom rezolucijom i osvežavanjem, a korišćenje najnovijeg čipa je očekivano.

Važno je napomenuti da se nalazimo na početku razvojnog ciklusa ovog telefona, budući da je lansiranje udaljeno sedam meseci, pa se mogu očekivati promene do tada.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.