WhatsApp najavio nove opcije


Kompanija WhatsApp najavila je nove opcije za svoje korisnike koje će olakšati korišćenje platforme. U proteklih nekoliko meseci predstavili su nekoliko noviteta, a sada su najavili još neke nove opcije koje će obradovati korisnike WhatsApp-a, posebno one koji često dele fotografije, video zapise, dokumenta ili koriste ankete u grupnim razgovorima.

Do sada, kada bi korisnik delio sadržaj putem WhatsApp-a, prenela bi se samo ta slika, video ili dokument, ali ne i opis. Korisnik bi morao kasnije dodati opis kroz novu poruku. Ali, s novom opcijom, korisnicima će biti omogućeno da direktno dele slike, video zapise i dokumenta sa postojećim opisom ili da dodaju, izbrišu ili promene opis prilikom deljenja sadržaja s drugima.

Osim toga, korisnici sada mogu ograničiti broj odgovora na jedan ili dopustiti da drugi odaberu više odgovora u anketi. Uvedena je i opcija pretraživanja ankete, što će biti korisno u grupama sa velikim brojem korisnika gde se puno objavljuje pa je potrebno puno skrolanja kako bi se došlo do ankete. Takođe, moguće je aktivirati obaveštenja koja će se prikazivati kada neko glasa u anketi.

WhatsApp je najavio da će nove opcije biti dostupne svim korisnicima tokom sledećih nedelja. Među brojnim novitetima koje je ova kompanija najavila poslednjih meseci, najvažnija je svakako mogućnost korišćenja istog naloga na više telefona, što su korisnici od WhatsApp-a tražili godinama. Ta je opcija najavljena krajem aprila i biće dostupna svima u narednim nedeljama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.