Galaxy S24 serija dolazi sa tri modela


Izveštaj medija u januaru tvrdio je da će Samsung-ova Galaxy S24 serija, koja se očekuje u prvom kvartalu 2024. godine, uključivati dva umesto tri modela - Galaxy S24 i Galaxy S24 Ultra. Galaxy S24+ je navodno izostavljen od strane ovog korejskog konglomerata. Međutim, nova otkrića ukazuju na to da to neće biti slučaj i da će S24 serija, kao i S23 linija, uključivati modele "vanila", Plus i Ultra.

Vest dolazi od strane SamMobile i GalaxyClub, koji tvrde da je Samsung kodirao Galaxy S24 seriju pod imenom "Muse", pri čemu postoje tri različita kodna imena za telefone - Muse 1, Muse 2 i Muse 3 - što sugeriše da će S24 linija uključivati i Plus verziju.

Galaxy S24 Ultra ima kodno ime Muse 3, pa bi Galaxy S24 i Galaxy S24+ mogli da imaju kodna imena Muse 1 i Muse 2, redom. Izvori su takođe ponovili da će Galaxy S24 Ultra imati telefoto kameru sa 5x optičkim zumom, zamenjujući 3x telefoto objektiv koji je viđen na Galaxy S23 Ultra modelu.

U aprilu smo čuli da će Samsung izostaviti 3x telefoto objektiv sa S24 Ultra i umesto toga koristiti jedan promenljivi preklopljeni telefoto objektiv sa zumom od 3-10x. Moramo sačekati više dokaza da bismo bili sigurni u to. S obzirom na to da će otkrivanje S24 serije biti za više od šest meseci, možemo očekivati da ćemo u narednim mesecima čuti više o ovoj liniji telefona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.