Nothing Phone (2) dolazi sa providnim kablom za punjenje


Ranije ove nedelje, dizajn USB Type C kabla koji će puneti Nothing Phone (2) zvanično je predstavljen od strane izvršnog direktora kompanije Karl Peja. Sada su otkrivene i ključne karakteristike ovog jedinstvenog kabla pre lansiranja njihovog nadolazećeg pametnog telefona.

Kompanija je nedavno podelila više detalja koji pokazuju da izgradnja kabla nije bila jednostavna. Prema zvaničnim beleškama, tim koji je radio na kablu je kreirao preko 20 dizajnerskih koncepta, od kojih su većina bili odbačeni od strane proizvođačkih partnera jer su bili teški za proizvodnju. Takođe, brend je dodao da je kabl sa prozirnim dizajnom zahtevao ukupno 2 godine razvoja, uključujući proces dizajniranja i odabira materijala.

Punjač Nothing Phone (2) koristi inovativnu tehniku oblikovanja koja stvara kućište od gvožđa bez nedostataka. Da bi postigli ovo, kompanija je morala da više puta istegne materijal putem kaljenja na temperaturi većoj od 1000 stepeni tri puta. Sve to je urađeno kako bi se postigao dizajn koji je besprekoran, bez linija ili površinskih defekata na kućištu. Kućište je takođe predplazmirano i peskareno, pri čemu je proces elektroplatinga pomogao da se površina očuva bez ogrebotina.

Nothing se pobrinuo da kabl prođe kroz preko 25 testova kako bi se osigurala otpornost i trajnost u okruženju u kojem se koristi. Ovaj kabl je čak bio najavljen da može izdržati više od 16.000 savijanja, što je više od 60% više od opštih industrijskih standarda.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ovo je dosada najgluplja stvar koju sam procitao u vezi nekog nadolazeceg telefona. Dve godine razvoja za obicni kabal je tracenje resursa na gluposti a na kraju telefon koji treba da bude bez mana to ne bude...Bas sam razocaran, ali svakako da ce biti ovaca kojima ce to biti zanimljivo


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.