OnePlus 12 - procurele ključne specifikacije, stiže u decembru


Najnoviji OnePlus Ace 2 Pro očekuje se da će biti predstavljen na kineskom tržištu tokom jula ili avgusta. Prema izveštajima, biće među prvima pametnim telefonima koji će uključivati Snapdragon 8 Plus Gen 2 čipset. Nakon njegovog izlaska, OnePlus navodno neće imati značajne lansiranje telefona na domaćem tržištu nekoliko meseci, jer će se fokusirati na predstavljanje OnePlus 12 pre kraja 2023. godine. Kineski izvor informacija (preko TechGoing) već je pružio napredne detalje o ključnim specifikacijama OnePlus 12.

Prema izvoru, OnePlus 12 će imati zakrivljeni AMOLED ekran proizveden od strane Samsunga, sa tankim okvirima i zakrivljenim ivicama. Za razliku od OnePlus 11 5G koji ima punch-hole kameru smeštenu u gornjem levom uglu ekrana, OnePlus 12 navodno će imati punch-hole kameru centriranu na ekranu.

Procurele informacije takođe navode da će ekran imati 2K rezoluciju, ali ne spominju ništa o brzini osvežavanja ekrana. Verovatno će ekran imati brzinu osvežavanja od 120Hz, kao što je viđeno kod prethodnih OnePlus vrhunskih telefona.

Povratak na najnoviju informaciju, OnePlus 12 će imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, što se očekuje jer će većina Android flagship telefona sledeće generacije imati ovaj čipset. Telefon će imati bateriju od 5.000mAh ili nešto veću, uz podršku za 150W brzo punjenje.

Na zadnjoj strani, OnePlus 12 će imati trostruki kružni sistem kamera. Sastojiće se od 50-megapikselne primarne kamere Sony IMX9 serije, 50-megapikselnog ultra-širokog objektiva i 64-megapikselne periskopske telefoto kamere OmniVision OV64B.

Trenutno nema informacija o prednjoj kameri OP12. Procurele informacije završavaju sa navodima da se planira da uređaj bude lansiran u decembru ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.