Preklopni Oppo Find N3 Flip na procurelim renderima


Samsung se trenutno sprema da lansira Galaxy Z Flip5 sledećeg meseca, koji će imati znatno veći spoljni ekran. Prvi preklopni telefon sa velikim ekranom na poklopcu bio je Oppo Find N2 Flip, koji je ove godine dobio internacionalno lansiranje. Iako je još uvek prilično nov uređaj, čini se da je Oppo već zauzet radom na njegovom nasledniku.

Sada je procurela render slika koja prikazuje nadolazeći Oppo Find N3 Flip. Možete je videti ispod u svoj svojoj slavi.

Spoljni ekran izgleda gotovo identično kao i kod Find N2 Flip, tako da Oppo izgleda ne želi da se upusti u trku povećanja ekrana u kojoj su Motorola i Samsung ove godine uključeni. S druge strane, Find N3 Flip dobio je treću kameru. Pozicioniranje kamera takođe je slično onome što smo videli kod N2 Flipa, samo je dodat senzor.

Prema istom izvoru koji je procureo render, Find N3 Flip će deliti sve svoje kamere sa nedavno lansiranim Oppo Reno10 Pro. To znači da će imati glavnu kameru od 50 MP sa OIS koristeći Sonyjev IMX890 senzor, 8 MP ultraširoku kameru i 32 MP 2x optički zum - što je dodatak u odnosu na N2 Flip.

Preostale specifikacije su navodno "verovatno iste" kao kod Find N2 Flip, što čini Find N3 Flip čudno sličnim uređaju svom prethodniku. Možda Oppo misli da je jedini problem sa N2 Flip nedostatak telefoto kamere? To je zanimljivo. U svakom slučaju, nije jasno kada se očekuje lansiranje Find N3 Flipa, ali ćemo vas obavestiti kada saznamo više.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.