Procureli renderi otkrivaju poznati dizajn Galaxy-ja S23 FE


Samsung Galaxy S23 FE se očekuje da će se pojaviti na odabranim tržištima u trećem kvartalu 2023. godine, a otkrivanje se očekuje pre zvanične premijere Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 sledećeg meseca u Seulu. Iako Samsung još uvek nije izdao zvanično saopštenje o Galaxy S23 FE, zahvaljujući procurelim renderima koje je objavio OnLeaks, znamo kako će ovaj telefon izgledati.

Samsung Galaxy S23 FE izgleda slično kao Galaxy A54 i gotovo ima identične dimenzije od 158 x 76.3 x 8.2mm. Telefon ima ekran sa rupom u sredini i trostruku kameru na poleđini.

Galaxy S23 FE ima tipke za kontrolu jačine zvuka i taster za napajanje na desnom okviru, a na donjem delu se nalazi USB-C priključak sa mikrofonom i zvučnikom. Na vrhu telefona se nalazi još jedna rupa, koja bi mogla biti za sekundarni mikrofon, budući da je Galaxy A54 takođe imao mikrofon na istom mestu. Iako renderi to ne prikazuju, slot za SIM karticu takođe može biti smešten na vrhu telefona.



S obzirom na dimenzije, Samsung Galaxy S23 FE bi mogao imati ekran veličine 6.4 inča, koji bi mogao biti AMOLED panel sa senzorom otiska prsta ispod ekrana, budući da nije integrisan u taster za napajanje telefona. Međutim, iako Galaxy A54 dolazi sa baterijom kapaciteta 5.000 mAh, S23 FE, uprkos gotovo identičnim dimenzijama, navodno će imati bateriju kapaciteta 4.500 mAh sa podrškom za punjenje snage 25W.

Drugi navodni specifikacije Galaxy S23 FE uključuju Exynos 2200 čipset (za sve regione), primarnu kameru od 50MP, 6GB/8GB RAM-a i 128GB/256GB interne memorije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.