Procurelo sve o OnePlus preklopnom telefonu


Nakon godina glasina, čini se da će OnePlus konačno lansirati svoj prvi sklopivi telefon kasnije ove godine. Procurele informacije iz maja ove godine navode da bi uređaj mogao biti lansiran u avgustu, a kako se potencijalni vremenski okvir približava, sve više detalja o telefonu počinje da se pojavljuje. Nedavno su se pojavili prvi renderi OnePlus V Fold-a, koji nam daju uvid u njegov dizajn i potvrđuju da se neće temeljiti na postojećem Oppo sklopivom telefonu. Sada nova procurela informacija otkriva navodne specifikacije OnePlus V Fold-a.

Podaci koje je podelio pouzdani @OnLeaks u saradnji sa MySmartPrice-om sugerišu da će OnePlus V Fold imati unutrašnji preklopni ekran od 7,8 inča. AMOLED panel će imati 2K rezoluciju i osvežavanje od 120Hz. Na spoljašnjosti će se nalaziti ekran od 6,3 inča sa osvežavanjem od 120Hz.

Ove veličine ekrana su slične Samsung Galaxy Z Fold 4, koji ima unutrašnji panel od 7,6 inča i spoljašnji ekran od 6,2 inča. Međutim, prema prethodno procurelim renderima, OnePlus-ov sklopivi telefon bi mogao imati širi odnos stranica, što bi trebalo da pomogne da spoljašnji ekran deluje manje skučeno.

OnePlus planira da koristi najbolje moguće komponente za specifikacije V Fold-a. Navodno će koristiti čip Snapdragon 8 Gen 2, 16GB RAM-a i 256GB prostora za skladištenje. Uređaj će biti pokretan baterijom kapaciteta 4800mAh, ali za razliku od OnePlus 11, neće podržavati punjenje od 100W. Umesto toga, baterija će se puniti brzinom od 67W. V Fold će takođe imati Alert Slider i senzor otiska prsta montiran sa strane.

Nažalost, ako ste se nadali da će V Fold koristiti isti sistem kamera kao OnePlus 11, to se navodno neće desiti. Prema procurelim informacijama, sklopivi telefon će koristiti senzore od 48MP za primarnu i ultra-široku kameru, uz 64MP telefoto kameru, mada nivo zumiranja još nije potvrđen.

Za selfije, telefon bi mogao imati kameru od 32MP na spoljnom ekranu i kameru od 20MP na unutrašnjem preklopnom ekranu.

S druge strane, OnePlus očigledno namerava zadržati kalibraciju i brendiranje Hasselblad, pa se može očekivati isti softver za kamere kao i kod trenutnog flagship modela OnePlus telefona.

Nema informacija o ceni OnePlus V Fold-a. Međutim, ako bi uređaj mogao biti nekoliko stotina dolara jeftiniji od Google Pixel Fold i nadolazećeg Samsung Galaxy Z Fold 5, kompanija bi mogla imati pobednika u svojim rukama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.