WhatsApp omogućava više naloga na jednom uređaju


WhatsApp je konačno počeo da dodaje funkcionalnosti koje korisnici traže već godinama. Prvo su omogućili lako prebacivanje podataka sa Android-a na iOS i obrnuto. Zatim su dodali mogućnost korišćenja istog naloga na više telefona. Sada izgleda da rade na mogućnosti korišćenja dva odvojena WhatsApp naloga u istoj aplikaciji.

WABetaInfo je dobio pristup najnovijoj beta verziji WhatsApp Business (2.23.13.5) za Android. Omogućava dodavanje dva odvojena WhatsApp naloga u istu aplikaciju. To znači da ljudi neće morati da koriste funkcije poput Dual Messengera ili Secure Foldera da bi koristili dva različita WhatsApp naloga na istom telefonu. Ovo će biti korisno za ljude koji imaju više profila (lični i poslovni), ali vole da koriste samo jedan uređaj.

Još uvek nije jasno da li će takođe moći da koriste dvostruke naloge na pridruženim uređajima koji su povezani sa glavnim uređajem. Osobe koje koriste telefone sa dual-SIM konfiguracijom mogu koristiti ovu funkciju bez instaliranja posebne instance WhatsApp-a.

Trenutno, ova funkcija radi samo u Business verziji aplikacije, ali nagoveštaji ukazuju da će biti dostupna i u redovnoj verziji WhatsApp-a. Ova funkcija je trenutno u testiranju i može biti puštena u stabilnom obliku u narednih nekoliko meseci.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.