iPhone 15 će navodno vratiti omiljenu boju sa iPhone-a 12


Lansiranje linije iPhone 15 serije kompanije Apple se približava, i sada počinjemo da stvaramo jasniju sliku o bojama iPhone 15 koje će biti ponuđene za ovu očekivanu seriju najboljih iPhone telefona.

Dugo smo čuli da će ovogodišnja ekskluzivna boja za Pro modele biti tamno crvena, a novi post na Weibu, primetio je 9to5Mac, dodatno potvrđuje ovu glasinu tvrdeći da će iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max biti dostupni u "krvastoj" nijansi. Ova tamno crvena boja "može biti malo svetlija" od Deep Purple koja se trenutno nalazi na iPhone 14 Pro, primjećuje Weibo izvor, "ali i dalje vrlo duboka".

iPhone 15 i iPhone 15 Plus će takođe navodno dobiti svoju ekskluzivnu opciju boje. Isti Weibo izvor tvrdi da će Apple ponuditi oba telefona u boji sličnoj menti, koja je opisana kao "blizu zelene boje iPhone 12 i iPhone 11".

Apple nije ponudio zelenu opciju za iPhone 14 liniju, pa je dobro čuti da kompanija može da se priprema da ponudi sledeće modele u ovoj neosporno osvežavajućoj nijansi.

Ovo nije prvi put da smo čuli glasine o povratku zelenog iPhone-a. Isti Weibo korisnik koji je tačno otkrio postojanje žutog iPhone 14 takođe je predložio, još u junu, da će iPhone 15 biti dostupan u cyan boji.

Istina, cijan je više tirkizna nego menta zelena, ali izvori se slažu da ćemo videti nešto slično zelenoj boji iPhone 12 koja se vraća sa iPhone 15.

Izgleda da će iPhone 15 takođe preuzeti još nekoliko funkcija od prethodnih iPhone modela. Prema glasinama, sva četiri modela iPhone 15 će imati blago zaobljene ivice, što je dizajnerska odluka koju nismo videli od dana iPhone 11.

Kada je reč o standardnom iPhone 15 modelu, konkretno, gotovo smo sigurni da će iPhone 15 dobiti zadnju staklenu ploču nalik na iPhone 14 Pro, kao i 48MP glavnu kameru - funkciju koja je ostala standardna za Apple-ove Pro modele iPhone-a od iPhone 13 Pro.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.