Nothing Phone (2) zvanično prikazan pre predstavljanja


Nothing Phone (2) je spreman za lansiranje 11. jula i sada imamo zvaničan pogled na zadnju stranu uređaja u dve boje - beloj i sivoj. Na prvi pogled, dizajn se nije mnogo promenio, ali uređaj dolazi sa izmenjenim Glyph interfejsom.

Govoreći o Glyph interfejsu, MKBHD je podelio ekskluzivan pogled na novi dizajn zadnje strane Nothing Phone 2. Gornji i bočni delovi zadnje strane sada se savijaju prema okviru, što je još jedna razlika u odnosu na prvi Nothing telefon.

Phone (2) ima 11 segmentiranih LED traka u poređenju sa 5 jedinica na Nothing Phone (1). Ažurirani Glyph interfejs sada ima 33 LED osvetljene zone u poređenju sa 12 na Phone (1), što bi trebalo da pruži veći nivo kontrole nad LED diodama.

Nothing Phone (2) podržava kontrolu jačine zvuka na zadnjoj strani koristeći Glyph interfejs koji prikazuje nivo jačine zvuka. Glyph tajmer radi na sličan način, prikazujući preostalo vreme unutar LED trake na zadnjoj strani. Nothing je takođe dodao Essential notifikacije koje dodeljuju gornjem desnom LED svetlu određenu aplikaciju, a LED će ostati upaljen sve dok ne očistite notifikaciju.

Nothing će takođe sarađivati sa razvijačima aplikacija trećih strana kako bi iskoristili novi Glyph interfejs.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.