Samsung menja problematične ekrane na Galaxy S20 i Note 20 uređajima


Pre nekoliko dana mediji su pisali o problemu zelenih/roze linija koje se pojavljuju na nekim Galaxy pametnim telefonima sa Super AMOLED ekranima. Kod nekih uređaja, ove linije su se pojavile nakon ažuriranja softvera. Kod drugih, zelene/roze linije su se pojavile na ekranu uprkos odsustvu fizičkih oštećenja. Sada je Samsung objavio da će ponuditi besplatnu zamenu ekrana za određene modele.

U Indiji, Samsung je potvrdio (preko Yash Rathorea) da će ponuditi besplatnu zamenu ekrana za uređaje Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 i Galaxy Note 20 Ultra koji su pogođeni problemom zelenih/roze linija. Pored zamene ekrana, kompanija takođe nudi besplatnu zamenu baterije i kompleta za ove pogođene uređaje. Potvrda je izvršena od strane izvršnog direktora Samsung India podrške putem WhatsApp kanala podrške.

Međutim, postoje određeni uslovi za dobijanje besplatne zamene ekrana. Galaxy S20 ili Galaxy Note 20 serija uređaja moraju biti pogođeni problemom zelenih/roze/ljubičastih linija ili treperenjem ekrana, i moraju biti kupljeni u roku od tri godine od datuma podnošenja zahteva za zamenu. Ova ponuda važi do 30. septembra 2023. godine.

Ovo je veoma potrebna akcija koju je preduzeo Samsung, jer korisnici koji su pogođeni problemom ekrana nisu krivi, već je problem u hardveru/softveru Samsunga. Samsung bi mogao najaviti sličnu ponudu zamene ekrana za telefone Galaxy S20 i Galaxy Note 20 serije u drugim zemljama. Ostaje da se vidi da li će kompanija proširiti ovu ponudu na druge Galaxy telefone koji su pogođeni istim problemom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.