Samsung-ovi flagshipi i dalje se bore sa problemom zelenih linija na ekranu


Korisnici Samsung pametnih telefona i dalje se suočavaju s ponavljajućim problemom pojavljivanja zelenih i ružičastih linija na njihovim ekranima, problem koji se čini da uglavnom pogađa uređaje opremljene Super AMOLED displejima. Iako je Samsung prepoznao ovaj problem i uveo besplatnu politiku popravke za Galaxy Note 20 i Galaxy S20 seriju telefona koji nisu više pod garancijom, vredno je pomenuti da su i drugi uređaji pogođeni sličnim anomalijama na ekranu.

Jedan značajan slučaj odnosi se na korisnika u Indiji koji je iskusio zelenu liniju na gornjem levom delu svog Galaxy Z Flip 4 telefona, samo pet meseci nakon kupovine. Bez obzira na korisnikovu tvrdnju da nije bilo fizičke štete, servisni centar je odbio besplatnu zamenu ekrana, tvrdeći da problem nije pokriven garancijom. Korisnikovi očajnički pokušaji da kontaktira Samsung putem Twittera naišli su na ćutanje, što ga je ostavilo da se oseća ignorisano i odbačeno.

Samsung-ovo rukovanje ovim dugotrajnim problemom je zbunjujuće i neujednačeno. Dok su velikodušno ponudili besplatnu zamenu ekrana za van-garancijske uređaje Galaxy S22 Ultra i Note 20 Ultra, istu ljubaznost nisu pružili svim pogođenim uređajima. Ovakav selektivan pristup može potencijalno narušiti reputaciju Samsunga, posebno među lojalnim korisnicima koji su investirali u visokokvalitetne modele. Takođe je vredno napomenuti da su neki korisnici prijavili i pojavu belih linija na ekranu, što dodatno naglašava ozbiljnost ovog problema. Na primer, jedan korisnik iz Indije nedavno je prijavio pojavu bele linije na ekranu svog Samsung Galaxy A71 telefona.

Frustracija izazvana ovim problemom navela je neke korisnike da preduzmu drastičan korak prodaje svojih uređaja. Zanimljivo je da se ovi problemi na ekranu nastavljaju čak i nakon ažuriranja softvera, što ukazuje da koren problema nije fizička oštećenja ili nepravilno rukovanje od strane korisnika.

S obzirom na ove zabrinjavajuće razvoje, od suštinske je važnosti da Samsung preduzme odlučne mere i stavi rešavanje ovih široko rasprostranjenih korisničkih pritužbi na prvo mesto. Na taj način mogu demonstrirati svoju posvećenost zadovoljstvu korisnika i potencijalno ublažiti štetu po svoju reputaciju. Samsung bi takođe trebalo da pruži sveobuhvatnu podršku putem svojih zvaničnih servisnih centara i društvenih medija kako bi umirio svoje korisnike i održao njihovo poverenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.