Xiaomi Mix Fold 3 stiže u avgustu


Predsednik kompanije Xiaomi, Lu Weibing, juče je objavio da će Mix Fold 3 biti lansiran u avgustu. Ovu vest je objavio kao odgovor na pitanje na Weibu, u komentarima ispod posta o najnovijem nadogradnji fabrike Xiaomi.

Nova pametna fabrika je zvanično pokrenuta, a prvi model koji će biti masovno proizveden će biti upravo Mix Fold 3. Navodno su izvršene brojne nadogradnje u pogledu proizvodnih sistema kako bi se osiguralo da Mix Fold 3 bude tanji i snažniji istovremeno. Takođe će imati kamere brenda Leica, što nije iznenađujuće.

Mix Fold 2 je lansiran u avgustu prošle godine, pa se čini da je taj mesec sada neka vrsta tradicije za nove preklopne telefone kompanije Xiaomi. Taj model je debljine 11,2 mm u preklopljenom stanju. To je već bilo impresivno (pogotovo za Samsung), ali izgleda da je Xiaomi nekako uspeo da Mix Fold 3 učini još tanjim od toga.

Loša vest, prema veoma recentnom glasinama, je da će se Mix Fold 3 verovatno zadržati samo na kineskom tržištu, baš kao i njegov prethodnik, ne dobivajući zvanično međunarodno lansiranje. To bi bilo šteta, ali navikli smo da kineske kompanije izbegavaju da iznose svoje preklopne telefone van domaćeg tržišta - to je trend poslednjih nekoliko godina. Jedino Samsung ima koristi od toga, a potrošači gube, ali takva je situacija.

Spekuliše se da će Mix Fold 3 imati kameru ispod ekrana za selfije na glavnom preklopnim ekranu, 5x periskop zoom sočivo na poleđini, Snapdragon 8 Gen 2 čipset kao glavni motor, i podršku za bežično punjenje od 50W.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.