Android uskoro olakšava sinhronizaciju svih vaših uređaja


Prema mišljenju stručnjaka za Android, Google priprema novu opciju koja se odnosi na povezanost uređaja sa Android operativnim sistemom na istom korisničkom nalogu. To bi bila slična funkcija kao Apple-ov postojeći "Continuity" (kontinuitet) način rada, koji omogućava korisnicima da primaju pozive sa svog iPhone uređaja na svojim Mac i iPad uređajima sve dok su na istoj mreži.

Povezivanje svih vaših Android uređaja na jedan Google nalog omogućavaće funkcionalnosti kao što su prebacivanje poziva i deljenje internetskog pristupa. Prva funkcija je prilično jasna sama po sebi, dok je druga opcija laka i brza metoda za deljenje internet konekcije sa glavnog uređaja na ostale Android uređaje, slično kao što to radi mobilna hotspot funkcija.

Android uskoro omogućava lakše povezivanje svih vaših uređaja sa Android operativnim sistemom. Interesantno je da dostupan snimak ekrana sugeriše da će funkcija prebacivanja poziva raditi čak i između različitih Android telefona, dok Apple-ova opcija ne dozvoljava primanje poziva sa drugog iPhone uređaja. Ona je ograničena na iPads, Mac računare i MacBook uređaje.

Iako Google još uvek nije zvanično objavio planove za ovu opciju, Mishaal Rahman sugeriše da će opcija "Poveži svoj uređaj" biti dostupna u podmeniju Settings > Google > Devices & Sharing.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.