Apple i Google mogu da zasene Samsung-ove preklopne telefone i tablete


Samsung je nedavno najavio svoju najnoviju generaciju vodećih preklopnih pametnih telefona. Međutim, čini se da Apple i Google nisu daleko od otkrivanja svojih vlastitih rivala koji bi mogli ukrasti svetlost reflektora od Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5.

Prema novom izveštaju, izvori iz lanca snabdevanja otkrili su da i Google i Apple proširuju svoj asortiman preklopnih uređaja s novim fleksibilnim tabletima. Ovi uređaji možda nisu predaleko i mogli bi se lansirati već 2024. godine. Gigant iz Cupertina navodno radi na preklopljivom iPhone-u koji će se lansirati na tržištu tableta. Ovo se takođe uklapa u našu prethodnu pokrivenost, gde smo preneli savet poznatog analitičara Ming-Chi Kuo-a.

S druge strane, Google takođe sprema značajan lansiranje. U pripremi je nadolazeći Pixel Fold Tablet, koji bi mogao biti "ključni proizvod za Google I/O 2024". Nažalost, najnoviji izveštaj ne pruža detalje o ovim nadolazećim preklopnim tabletima, ali dodaje težinu postojećim glasinama.

Ovi preklopni tableti će bez sumnje biti uređaji vrhunskog ranga i njihovo lansiranje verovatno će promeniti igru u segmentu tableta. Južnokorejski gigant neće odustati bez borbe, jer glasine takođe nagoveštavaju njihov Galaxy Z Tab sa visokim preklopnim ekranom. To je sve informacije koje trenutno imamo, pa ostanite u toku za više ažuriranja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.